Börja med champinjonerna, skölj och skiva dem. Lägg i kall panna, sätt på medelvärme och låt det mesta spadet koka bort. Droppa över 1 msk rapsolja.
|
Värm bönorna.
|
Vispa ihop ägg, mjölk, vetemjöl och salt. Hetta upp 1 ½ msk rapsolja i en kastrull. Tillsätt äggsmeten, sänk till svag värme och rör medan äggsmeten stelnar. Smaka av med salt.
|
Lägg baconskivorna i kall panna. Sätt på högsta värme och stek knaprigt men inte för hårt.
|
Halvera tomaterna och stek dem i "baconfettet".
|
Rosta brödet, skär i trekanter och servera det med äggröra, vita bönor i tomatsås, stekta tomathalvor, bacon och apelsin. En kopp te hör också till om det är riktigt, riktigt engelskt.
|
Duka upp med mer rostbröd och bönor om någon fortfarande är hungrig...
|